Boven op het nieuws

A+ A A-

Compleet nieuwe website voor het SKB

skblogo 150Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk heeft een compleet nieuwe website. Tijdens de open dag zaterdag 17 maart 2012 wordt de site officieel in gebruik genomen.  De nieuwe site is vollediger, gebruiksvriendelijker en helemaal klaar voor de toekomst.

De nieuwe “look & feel” sluit perfect aan bij de huisstijl van het SKB. Verschillende zoekmogelijkheden op de pagina zorgen ervoor dat de bezoeker snel bij de juiste informatie komt. Aan het maken van een ziekenhuiswebsite gaat een heel proces vooraf. “Een jaar geleden is besloten dat onze website aan vernieuwing toe was. De online ontwikkelingen gaan zo snel dat een nieuwe frisse website wenselijk was. En het eindresultaat mag er zijn, we zijn er trots op. Onder leiding van onze webmaster heeft een team van medewerkers zich een jaar lang ingezet om een zo goed mogelijk nieuwe website voor het SKB te ontwikkelen. Deze groep mensen was representatief voor onze organisatie. Toen de website bijna gereed was hebben we deze ook laten testen door een representatieve groep gebruikers. Ook daar kwam bijzonder nuttige informatie uit naar voren waarmee wij de website verder konden verbeteren.” aldus Maarten ten Voorde, Hoofd Communicatie van het SKB.

Margreet de Pree is webmaster van het SKB en in deze hoedanigheid ook verantwoordelijk voor de website, is blij met het resultaat::”Dankzij de inzet van de medewerkers, de ontwerper en de bouwer, hebben we nu een website die voldoet aan de eisen van deze tijd. De basis is er, de komende periode gaan we de puntjes op de i zetten en de informatie verder uitbreiden. Natuurlijk zijn we benieuwd wat de bezoekers van de nieuwe site vinden. Op de startpagina www.skbwinterswijk.nl hebben mensen de mogelijkheid een reactie achter te laten. Vanzelfsprekend zullen we de opmerkingen, wensen en verbeteringen daar waar mogelijk doorvoeren, zodat we een website hebben die aansluit bij de wensen van onze patiënten en bezoekers.”

Adverteren
Copyright 2014 Stichting Winterswijk.org

Login or Register

LOG IN