Boven op het nieuws

A+ A A-

Opnieuw gezellige braderie in Winterswijk

Op vrijdag 8 augustus zijn standhouders uit het hele land te vinden op de markt in Winterswijk tussen 14.00 en 21.00 uur. ‘s Avonds is er live muziek door de band Summerland op de markt aan de kant van het Kronenhuis. Organisatoren Gydo ten Dolle en Mick Veenstra hebben nog enkele verrassingen in petto: “Er komt sowieso muziek en straattheater, maar we zijn bezig met nog meer entertainment!” Bijzondere producten zijn te vinden in de Meddosestraat op de creatieve markt. Ook is er wederom een rommelmarkt in de Torenstraat. Aanmelden als standhouder, winkelier of een plek op de rommelmarkt kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Volg de voorbereiding van de braderie via Facebook: www.facebook.com/braderiewinterswijk.

Hits: 219

VVV Winterswijk verder zonder Betty Wassink

VVV Winterswijk, gevestigd in het monumentale Raadhuis, gaat verder zonder de samenwerking met Betty Wassink. Ze was jaren het gezicht van 100% Winterswijk en de laatste twee jaar ook van VVV Winterswijk. Mede dankzij haar enthousiasme en tomeloze inzet wist zij de lokale VVV weer op de kaart te zetten en te transformeren tot een belangrijke vraagbaak voor menig toerist en inwoner. Ze was voor velen het aanspreekpunt voor alles wat met toerisme en recreatie in Winterswijk te maken had. Samen met de talloze vrijwilligers bemande zij de VVV vele uren per week. Betty Wassink werd voor deze taak ingehuurd door het bestuur van de Stichting Winterswijk Marketing, waarvan VVV Winterswijk een onderdeel is. Een nieuwe structuur in de organisatie en een verschil van inzicht over het beleid hebben tot gevolg dat de samenwerking met Betty Wassink niet wordt voortgezet.

Het bestuur gaat op zoek naar een geschikte kandidaat voor de invulling van de vrijgekomen plek in de organisatie en stelt hiervoor binnenkort een profiel op. Imke te Selle, coördinator van Stichting Winterswijk Marketing, is tijdelijk ook het aanspreekpunt voor alle VVV-gerelateerde vragen.

Hits: 372

Adverteren
Copyright 2014 Stichting Winterswijk.org

Login or Register

LOG IN