Boven op het nieuws

A+ A A-

Vijf keer de grens over

Vijf keer de grens over met nieuwe fietsroutes VVV en WF Fietsevenementen

VVV Winterswijk heeft samen met WF Fietsevenementen 10 nieuwe fietsroutes opgezet, waarvan er 5 over de grens gaan. Deze 5 grensoverschrijdende routes zijn gebundeld in een boekje dat Winterswijk verbindt met het Duitse Oldenkotte, Vreden, Oeding, Burlo en het Vardingholter Veen. Daarnaast is er de Kreuzkappellentocht. VVV-vestigingsleider Gienne te Gronde: “Onze ervaring is dat er behoefte is aan mooie fietsroutes die gebaseerd zijn op het eenvoudig te volgen knooppuntennetwerk. Alleen met de knooppuntenkaart in de hand is het toch anders fietsen dan wanneer je met een goede route op pad gaat, waarvan je zeker weet dat je alle bezienswaardigheden aandoet. Daarnaast vinden mensen het gewoon erg leuk om de grens over te gaan.

Het Duitse achterland is immers prachtig en absoluut de moeite waard!” Gienne vervolgt: “De experts van WF Fietsevenementen, de organisatoren van de Internationale Fiets4Daagse, zijn de ideale partner om gezamenlijk de 10 routes op te zetten. Zij hebben de kennis, en delen die graag!”
Het start- en eindpunt van alle routes is het centrum van Winterswijk. De routes variëren in afstand en bestemming, maar staan allen garant voor een mooie dag op de fiets. De boekjes kosten slechts € 4,95 per stuk en zijn verkrijgbaar via VVV Winterswijk en WF Evenementen. Eén routeboekje omvat vijf routes die de Oost-Achterhoek aandoen. Het andere boekje verbindt Winterswijk in vijf routes met het Duitse Oldenkotte, Vreden, Oeding, Burlo en het Vardingholter Veen. Daarnaast is er nog de Kreuzkappellentocht. In totaliteit is er nu meer dan 450 km aan nieuwe fietsroutes ontwikkeld. Dat wordt letterlijk en figuurlijk grenzenloos genieten!

Vestigingsleider VVV Winterswijk Gienne te Gronde en Ben Bengevoord van WF Evenementen nemen de nieuwe routes in ontvangst.

Hits: 55

Start participate Beatrix Gezondheidspark

De participatie rond de ontwikkeling van het Beatrix Gezondheidspark gaat van start. Donderdag 9 juli organiseert Riek Bakker, samen met haar projectorganisatie, een informatieve bijeenkomst die de start van het participatietraject markeert. De bijeenkomst vindt plaats in Theater De Storm en begint om 19:30. Tijdens deze avond zal Riek Bakker een toelichting geven op de stand van zaken van het project. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de participatiegroep, die adviseert over de inpassing van het programma en de functies van het toekomstig gezondheidspark in de omgeving. Zo maken we samen een gezondheidspark dat uniek is in Nederland. 

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd in het project Beatrix Gezondheidspark? Heeft u ideeën over de inpassing van het gezondheidspark in de omgeving van Winterswijk? Meldt u dan aan voor de bijeenkomst via de nieuwe website: www.beatrixgezondheidspark.nl. Heeft u vragen of wilt u contact met iemand van de projectorganisatie, stuur dan een mail naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hits: 53

Adverteren
Copyright 2014 Stichting Winterswijk.org

Login or Register

LOG IN