Boven op het nieuws

A+ A A-

Ledenvergadering Algemeen Meddo's Belang 3 maart.

Restafval : bewoners kern Meddo kunnen kiezen.
Tijdens de ledenvergadering van het Algemeen Meddo's Belang van dinsdag 3 maart a.s. mogen de bewoners in de kern van Meddo kiezen voor een afvoersysteem van het restafval. Of via de bestaande containers of via een grondcontainer in de kern van Meddo. Het is een van de vele onderwerpen van de ledenvergadering van de dorpsbelangenorganisatie in Meddo. Vorig jaar is er een pilot gestart om huurwoningen mogelijk te maken in boerderijen. Steeds meer van deze grote panden krijgen een andere bestemming. De vraag naar kleinere huurwoningen neemt toe. Naast wonen denkt de pilotgroep ook aan het inrichten van werklocaties in de vrijkomende agrarische bebouwingen. Nieuw in Meddo is de seniorensoos. De werkgroep Senioren van het AMB is vorig jaar gestart met deze activiteiten. Elke eerste vrijdag van de maand is er nu de seniorensoos. De werkgroep Verenigingenoverleg werkt aan nieuwe voorstellen voor alle verenigingen waarbij de communicatie een belangrijke rol zal gaan spelen. Tijdens deze bijeenkomst zal het bestuur van het AMB ook de kern met Pit prijzen 2015 bekend maken. Deze prijzen zijn bedoeld voor instanties of personen welke op een positieve wijze activiteiten hebben gebracht voor de Meddose samenleving. Meerdere actuele onderwerpen komen aan de orde waaronder de toekomst van het openbaar vervoer met of zonder een buurtbus. De ledenvergadering van het AMB op 3 maart wordt gehouden in zaal de Eendracht en begint om 20.00 uur.

Hits: 105

Presenteer jezelf in 60 seconden

Donderdag 5 februari organiseert Werkcafé Winterswijk een thema-avond voor werkzoekenden in Winterswijk en omgeving. Het thema van deze avond is “presenteer jezelf in 60 seconden”. Het doel is de bezoeker bekend te maken met de term “elevatorpitch”, een korte, bondige presentatie over jezelf. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats bij Grand Café Willinks aan de Wooldstraat 61 in Winterswijk. De toegang is gratis. 

Tijdens deze thema avond, wordt het belang van het paraat hebben van een korte presentatie over wie je bent, wat je kunt en wat je zoekt , uitgelegd. Er worden tips gegeven hoe je al deze informatie kunt samenvatten in een presentatie van ca. 60 seconden. Naast informatie die wordt verstrekt, zal er een interactieve avond worden aangeboden. De bezoekers die de presentatie wensen te oefenen, worden hiervoor in de gelegenheid gesteld. Ook zal er tijd worden vrijgemaakt om vragen over dit thema te beantwoorden. In de pauze en na afloop is er gelegenheid om te netwerken.
Belangstellenden worden verzocht zich vooraf aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de website www.werkcafewinterswijk.nl zodat het zeker is dat iedereen een zitplaats heeft en er achteraf informatie toegestuurd kan worden. De entree is gratis.

Hits: 107

Adverteren
Copyright 2014 Stichting Winterswijk.org

Login or Register

LOG IN